MYSTERY OF IRAN

MYSTERY OF IRAN

   
  

Iran Visa Application Form Family


Aplikacja online za wizy dla rodziny w Iranie
Iran Visa Steps

Formularz zgłoszeniowy online za wizy dla rodziny w Iranie

1.Kod autoryzacji przygotowanie (wiza kod referencyjny)

Po otrzymaniu wniosku, zeskanowane kopie pierwszej strony paszportu, zdjęcie i płatności za usługi wizowe, oficjalne oświadczenie z formularza aplikacyjnego zostanie wysłany do Ministerstwa Spraw Zagranicznych i przetwarzane zgodnie z oficjalnej procedury. Rezultatem będzie list autoryzacji, który zostanie przesłany faksem do ambasady lub konsulatu Iranu, który został określony w formularzu. Wyślemy Ci e-mailem kod referencyjny niniejszego pisma (wiza kod referencyjny) przez które można dostać wizy. Ten kod jest ważny tylko dla wspomnianej ambasadzie (konsulat) i tylko przez 25 dni od daty wydania.


2. Zdobyć wizy w ambasadzie / konsulacie

Po uzyskaniu kodu referencyjnego, trzeba udać się do konsulatu z paszportem (który musi być ważny przez następnych 6 miesięcy) wypełnionego formularza wniosku o wydanie wizy (który można otrzymać w konsulacie lub pobrać ze strony internetowej), 2 nowe zdjęcia 3 * 4 (pokryte włosami dla pań, w niektórych konsulatach), kod autoryzacji i linki do zapłaty opłaty skarbowej (który zależy od narodowości). Zawsze należy sprawdzić niezbędne dokumenty do konsulatu,.), Ponieważ mogą się one różnić w zależności od konsulatu.
Koszt opłaty wizowej do Iranu i Iran numer wizy są różne. Koszt opłaty wizowej w Iranie zależy od kraju. Numer rejestracyjny za wizy rodzinnej wynosi 29 euro, a proces ten zajmie 4-10 dni roboczych (zazwyczaj 5 dni).
Proszę wypełnić poniższy formularz, więc złożyli wniosek o numer zezwolenia na wjazd do Iranu. Proszę przeczytać stronę wizy do Iranu przed złożeniem wniosku i daj nam znać, jeśli masz jakiekolwiek pytania.
Paszport musi być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty złożenia wniosku i musi mieć dwie lub więcej pustych stron. W przeciwnym razie wniosek może zostać odrzucony.
Jeśli jesteś z USA, Wielkiej Brytanii lub Kanady Proszę nie wypełniać tego formularza i skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.
Jeśli formularz zgłoszenia wizowego nie pojawi się, odśwież stronę!
Share by: